Mai Multe Vizualizări
Se spune că lifestyle-ul japonez împreună cu o climă favorabilă oferă whiskey-urilor japoneze o notă distinctă. Ele sunt cele mai seducătoare distilate pentru un gust balansat, gentil și sofisticat, fiind rezultatul unor procese complexe de fermentare și distilare. Kensei reprezintă perfect acești parametri, fiind un blend de whiskey- uri japoneze prestigioase, măturate în butoaie mici de stejar într -un sat mic dintre Kanagawa și munții din Nagano.
Aici în Kiyokawa – de fapt, nu din întâmplare, numele locului înseamnă “râul pur”, scoțând în evidență cât de important este rolul apei în procesul de distilare – armonia și o balanță perfectă sunt două dintre caracteristicile esențiale ale acestui whiskey blended care onorează cultură japoneză a samurailor Kensei.
Balanța perfectă se poate pecepe prin nas și este caracterizată de note seducătoare de flori proaspăt tăiate, fructe uscate și o aromă subtilă de stejar.
Plăcut pe paleta gustativă cu o structură fină și echilibrată, precum catifeaua, și note dulci de condimente. Finish-ul este lung, cald și fructat.