Mai Multe Vizualizări
Falernum a apărut în Barbados în secolul al XIX-lea, dintr-un amestec de rom, fructe și condimente locale, pentru a fi băut ca un tonic simplu diluat cu gheață sau pentru a îmblânzi romurile de altădată, care erau cu mult mai violente decât cele cu care suntem obișnuiți astăzi. Mai târziu, în timpul 'exilului' său în Caraibe (când în State era în vigoare prohibiția), Ernest Raymond Beaumont Gantt, mai bine cunoscut sub numele de Donn The Beachcomber, creatorul conceptului Tiki în sine, a început să-l folosească în băuturile sale, până când a devenit un ingredient de neînlocuit. Odată cu încheierea prohibiției, Donn s-a întors acasă, popularizând astfel mixarea Tiki și, odată cu aceasta, Falernum-ul.
Astăzi, Edoardo Nono și echipa de la Rita & Cocktails din Milano, în colaborare cu Compagnia dei Caraibi, au creat un Falernum care poate ajunge pe piață păstrând în același timp calitățile sale primordiale artizanale, după ce au experimentat cu el o perioadă lungă ca produs homemade excelent. Pe lângă experiența și pasiunea lui Edoardo, la producția sa contribuie romul alb din Caraibe, romul negru, ghimbirul, condimentele, migdalele amare, lămâile, lămâile verzi și zahărul.
Ginger Falernum al domnului Three & Bros se prezintă ochiului ca un galben profund, înnorat. În mixuri este versatil. Aduce prospețime și un indiciu parfumat de ghimbir în fiecare băutură.